Fastighetsteknik söker nu ytterligare 4 medarbetare på el avdelningen. 2 ledande montörer och 2 service elektriker till vårt kontor i Norrköping pga.  nya kunduppdrag på entreprenad och service.

Vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla framtidens Fastighetsteknik och vår lokala närvaro i Norrköping och delvis Linköping, där vi erbjuder dig både trygghet och stora möjligheter till personlig utveckling och utbildningar.

Vi har ett öppet arbetsklimat med stark laganda där vi stöttar varandra och har kul tillsammans. Bred kunskap inom bolaget med fokus på teknikutveckling och ligga i framkant för våra kunders trygghet. En gemenskap, trygghet och stabilitet och ett starkt affärsmannaskap, nästa år firar extra med vårt 25-årsjubileum!

 Vi har självklart Kollektivavtal & friskvårdsbidrag.

Din bakgrund och dina egenskaper
Du har minst 3 års yrkeserfarenhet, servicekänsla samt gillar att arbeta självständigt med kundkontakter inom många olika typer av serviceuppdrag. Som person är du kreativ, ansvarstagande, flexibel och villig att lära dig olika arbetsuppgifter. Arbetet medför mycket kontakter både internt och externt och det krävs att du är utåtriktad och har förmåga att samarbeta.
El-utbildning i grunden och B-körkort ser vi som ett krav.

Vid frågor kontakta Jonas Gustavsson Marknad & HR Chef Mobil:0708-37 55 07

Alt. mail: jonas.g@fastek.se

Med vänlig hälsning

Jonas Gustavsson

Marknad & HR chef