Är du tekniskt intresserad och vill vara med och driva och utveckla underhållet på fastigheter. Då har vi tjänsterna för dig nu när vi söker fyra fastighetstekniker till Fastighetsteknik i Linköping då kundstocken ökar!

Om jobbet
”Med en hög och bred kompetens inom våra verksamheter El, Värme, Rör, Ventilation, Kyla samt en helhetssyn på fastighetens tekniska system och installationer, vet vi att detta kommer våra kunder tillgodo i form av säkrare drift, effektivare energianvändning.”

Vi söker 4 fastighetstekniker då nya kunder står för dörren. Fastighetsteknik har som affärsidé och målsättning att långsiktigt vara en samarbetspartner till bl.a. industrin, fastighetsägare, kommuner och landsting.

Organisationen expanderar och här finns en unik möjlighet till att starta en spännande karriär. Som fastighetstekniker ansvarar du för allt tekniskt arbete för en eller flera fastigheter samt för en del administrativt arbete. Du har stor frihet, driver själv ditt eget arbete och har din egen kundbas. I tjänsten ingår att:

• Arbeta förebyggande med tillsyn, skötsel, optimering och förbättringar av byggnad och fastighetstekniska system.
• Samordna och kontrollera allt tekniskt arbete i fastigheten som utförs av egen personal eller sidoleverantörer.
• Operativt arbete med att effektivisera fastigheternas energiprestanda.
• Utföra systematiskt brandskyddsarbete.
• På egen hand eller i samarbete med övriga i teamet utföra felavhjälpande underhåll, planerat underhåll och mindre projekt.
• Daglig kommunikation med kund, hyresgäster, verksamhet, medarbetare och leverantörer.

Som fastighetstekniker bidrar du även till att utveckla drift- och underhållsverksamheten samt att effektivisera fastigheterna ur ett totalkostnadsperspektiv.

Arbetsplatsen är ett sammansvetsat team där en coachande ledarskapsstil med återkoppling är vägen till framgång. Övrigt står även arbetsgivaren för utbildningsinsatser och individuell utveckling.

Om dig
Vi söker dig som är tekniskt intresserad och har erfarenhet som drifttekniker eller på annat vis har driftskompetens med en förståelse för sambandet mellan fastigheter och olika system. Vidare har du förståelse för hur värme och ventilation fungerar, även om det kommer finnas experter inom området att ta hjälp av.

Som fastighetstekniker kommer du att vara Fastighetstekniks ansikte utåt och det är därför viktigt att du som person har en god social kompetens och är lyhörd mot både kunder och kolleger samt förstår vikten vid att vara serviceinriktad. Vidare är det viktigt att du är självgående och trivs med att ha ett stort eget ansvar för arbetet du utför. Du har förmåga att arbeta med flera saker parallellt samt är öppen för förändringar och ser möjligheter där andra ser hinder. Vidare tar du ansvar för din utveckling och bidrar även aktivt till att utveckla arbetet på företaget. Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta fysiskt. Vidare har du god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

• Krav för tjänsten är att du har körkort B.

• Placeringsort är Linköping.

• Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan
Tjänsterna ska tillsättas och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag 20/1-2019

 Vid frågor kontakta Jonas Gustavsson Marknad & HR Chef Mobil:0708-37 55 07

Alt. mail: jonas.g@fastek.se

Med vänlig hälsning

Jonas Gustavsson

Marknad & HR chef