Fastighetsteknik expanderar verksamhet och söker därför en servicetekniker med erfarenhet från OVK, injustering och inomhusklimat. Din kompetens och entusiasm är viktig för att vi skall kunna fortsätta att arbeta i den absoluta framkanten av den tekniska utvecklingen och befästa vår position på marknaden. Vi söker dig som har ett intresse för att hållbara lösningar och energibesparingar. Du är positiv och social och har lätt för att skapa goda kundrelationer. Du är en lösningsorinterad person som trivs att jobba i nära samarbete med kunden.

Arbetet innebär

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att besiktiga, driftsätta, injustera och utföra olika typer av servicearbeten i såväl nybyggda som ombyggda ventilationssystem. Du kommer huvudsakligen att vara ute och arbeta på fältet, samtidigt som en del administrativa arbetsuppgifter ingår.

Ett exempel på löpande arbetsuppgifter är

  • OVK-besiktningar
  • Injusteringsarbeten
  • Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag
  • Planeringsarbete med kundkontakt

Vi är ett tillväxtföretag tack vare våra talanger. Vi drivs av att göra skillnad. För våra kunder och för samhället. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra människor gör bra saker. Du som söker tjänsten är certifierad OVK-besiktningsman och har tidigare erfarenhet från branschen. Du har någon typ av drift- och underhållstekniks utbildning eller motsvarande. Vidare är det meriterande om du har insikt och/eller erfarenhet från montage och service av fastighetstekniska installationer.

Som person är du positiv och social och har lätt för att skapa goda kundrelationer. Du är flexibel, engagerad och ansvarsfull och har en god känsla för service. Du behöver vara temainriktad men även kunna ta egna beslut och initiativ. Du är tillika en lösningsorinterad person som trivs att jobba i nära samarbete med kunden. Du arbetar både mål fokuserat och affärsinriktat och ser merförsäljning som en naturlig del i ditt arbete. Slutligen har du en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska, du har datorvana och innehav av B-körkort.

Skicka din ansökan senast 25/11 till:

Mail: Jonas.g@fastek.se

Vid ev frågor:011 – 36 80 81

Jonas Gustavsson

Marknad & HR Chef