Är du utbildad och certifierad inom VVS och intresserad av en ny utmaning? Är du samtidigt serviceinriktad och strukturerad? Då är tjänsten som VVS-montör till FastighetsTeknik något för dig!

Om jobbet
”Med en hög och bred kompetens inom våra verksamheter El, Värme, Rör, Ventilation, Kyla samt en helhetssyn på fastighetens tekniska system och installationer, vet vi att detta kommer våra kunder tillgodo i form av säkrare drift, effektivare energianvändning.”

FastighetsTeknik har som affärsidé och målsättning att långsiktigt vara en samarbetspartner till bl.a. industrin, fastighetsägare, kommuner och landsting
Vi söker för FastighetsTekniks räkning VVS-montör med start omgående. Som VVS-montör kommer du att arbeta med ett brett spann av arbetsuppgifter, alltifrån stora projekt på ledande företag till mindre projekt hos privatpersoner. Som medarbetare är du Fastighetstekniks ansikte utåt och det är viktigt med service och ha kunden i fokus. Vidare är yrkesstolthet är något som är självklart för dig.

Arbetsplatsen är ett sammansvetsat team där en coachande ledarskapsstil med återkoppling är vägen till framgång. Övrigt står även arbetsgivaren för utbildningsinsatser och individuell utveckling.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad och certifierad VVS-montör samt dokumenterad erfarenhet inom yrkesfältet. Där är även meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med kyla.

Som person är du driven, självständig och trivs med att fatta beslut. Du har förmåga att arbeta med flera saker parallellt samt är öppen för förändringar och ser möjligheter där andra ser hinder. Vidare tar du ansvar för din utveckling och aktivt även bidrar till att utveckla arbetet på företaget. Du hjälper gärna till, är en lagspelare och förstår vikten av att vara serviceinriktad. Du trivs med att ta i och arbeta fysiskt då arbetet kräver detta. Vidare är du strukturerad och systematisk.

  • Krav för tjänsten är att du har körkort B.
  • Placeringsort är Norrköping
  • Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Skicka din ansökan senast 15/1-2020 till:

Mail: Jonas.g@fastek.se

Vid ev frågor:011 – 36 80 81

Jonas Gustavsson

Marknad & HR Chef