Fastighetsteknik expanderar sin verksamhet och söker därför en servicetekniker med erfarenhet från Byggservice.

Din kompetens och entusiasm är viktig för att vi skall kunna fortsätta att arbeta i den absoluta framkanten av den tekniska utvecklingen och befästa vår position på marknaden.

Vi söker dig som har ett intresse för hållbara lösningar och energibesparingar.
Du är positiv och social, har lätt för att skapa goda kundrelationer. Du är en lösningsorinterad person som trivs att jobba i nära samarbete med kunden.

Arbetet innebär.
Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att utföra olika typer av servicearbeten du kommer huvudsakligen att vara ute och arbeta på fältet.

Exempel på löpande arbetsuppgifter.
Medverka i projekt med håltagning efterlagning samt diverse underhållsarbeten åt våra fastighetsägare så som justering av dörrar fönster m.m. det vill säga mindre ombyggnationer och tillbyggnationer m.m.

Planeringsarbete med kundkontakt
Vi är ett tillväxtföretag tack vare våra talanger. Vi drivs av att göra skillnad. För våra kunder och för samhället. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra människor gör bra saker. Du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet från servicebranschen. Du har någon typ av bygg eller underhållstekniks utbildning eller motsvarande. Vidare är det meriterande om du som person är positiv, social och har lätt för att skapa goda kundrelationer. Du är flexibel, engagerad och ansvarsfull och har en god känsla för service. Du behöver vara teaminriktad men även kunna ta egna beslut och initiativ. Du är en lösningsorinterad person som trivs att jobba i nära samarbete med kunden. Du arbetar både med mål fokuserat och affärsinriktat och ser merförsäljning som en naturlig del i ditt arbete. Slutligen har du en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Innehav av B-körkort är ett krav.
Skicka din ansökan senast till: Löpande urval.
Mail: anders.kallio@fastighetsteknik.se
Vid ev frågor: 011 – 36 80 60
Anders Kallio
VD